Advertentie

Softonic-recensie

Maak kennis met de nieuwe standaard met Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2019 is de nieuwste update van het standaard kantoorpakket. Microsoft Office 2019 bevat de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Exchange, SharePoint en Skype voor Bedrijven, die elk een essentieel hulpmiddel zijn in de gecomputeriseerde kantoorwerkplek van vandaag. Het beschikt ook over een reeks verbeterde IT-opties die zijn ontworpen om het leven van nieuwkomers in het veld gemakkelijker te maken. Vergis je niet: dit is een veelzijdige set van gereedschappen en geen enkel kantoor zou er zonder moeten zijn.

Office is beter geworden

Microsoft Office maakt een grote sprong voorwaarts vanaf de 2016-release omdat het nieuwere functies en upgrades naar uw favoriete desktop-applicaties brengt. Office 2019 bevat een subset van alles dat Office 365 ProPlus de afgelopen 3 jaar te bieden heeft. Velen kijken uit naar wat de nieuwste Office-versie moet laten zien, dus laten we ze voor u opsplitsen.

Beginnend met de meest gebruikte applicatie, kan Word 2019 voor Mac nu meteen Engelse teksten naar andere talen vertalen via Microsoft Translator , die toegankelijk is via het tabblad Reviews in de aanpasbare linten . Het zijn in feite vervolgkeuzemenu's die beschikbaar worden gemaakt op de interface van de toepassing. Om het nog beter te maken, heeft Word 2019 ook besloten om u te helpen een laserscherpe focus te krijgen, zodat u uw taken sneller kunt voltooien. Introductie van de "Focus Mode ", Word 2019 blokkeert al het andere op uw computerscherm, behalve het document waar u aan werkt. Elke mogelijke afleiding die uw productiviteit kan belemmeren, zal volgens u worden geëlimineerd.

Microsoft Outlook 2019 heeft ook een eigen versie van de Focus-modus. In de Focus Inbox van Outlook worden uw prioriteiten voor u bepaald door uw e-mails te sorteren. Het neemt alle onbelangrijke berichten weg, zodat u onmiddellijk de belangrijkere berichten kunt bekijken. Andere taken worden ook eenvoudiger en gemakkelijker gemaakt, zoals de beschikbaarheid van @mentions, e-mailsjablonen en geplande verzending van e-mails.

Verderop kunt u nu indrukwekkende filmische presentaties maken met Microsoft PowerPoint 2019. Het heeft extra functies zoals Morph-overgangen en Zoom. Het invoegen en beheren van 3D-modellen, SVG's en pictogrammen in uw presentatie is nu ook mogelijk gemaakt. Powerpoint 2019 maakt ook het exporteren van hoogwaardige 4K-video's mogelijk. Als het gaat om verbeteringen, is de functie voor roaming-etui's verbeterd wat betreft schermgevoeligheid en nauwkeurigheid.

Ten slotte zullen de nieuwe functies van Microsoft Excel 2019 gegevensanalyses voor u gemakkelijker en gemakkelijker maken. Naast de nieuwe functies zijn er ook nieuwe grafieken en formules beschikbaar.

Single-aankoop

Office 2019 wordt door Microsoft op de markt gebracht als "eeuwigdurend", wat betekent dat het een eenmalige aanschafsoort is van software die u permanent kunt bezitten zoals het is. Office 2019 ontvangt in de toekomst geen nieuwe updates of upgrades, in tegenstelling tot het cloudgebaseerde Office 365, waarvoor gebruikers moeten beschikken over een maandelijks abonnement. Toch hoeft u zich geen zorgen te maken over het missen van een van de maandelijkse updates in Office 365. Zoals eerder vermeld, is Office 2019 zeer geavanceerd vergeleken met zijn voorganger en is het gemaakt om u uitstekende services te bieden zonder constante upgrades .

VOOR

  • Industriestandaard software voor elke werkplek.
  • Introduceert verdere verbeteringen voor bestaande programma's.
  • Eenmalige aankoop voor levenslange toegang
  • Verbeterde beveiliging

TEGEN

  • Sommige programma's zullen niet van nut zijn voor privé-gebruikers.
  • Kan verwarrend zijn als u gewend bent aan eerdere versies.
  • Ontvangt geen maandelijkse updates
  • Niet ondersteund door Microsoft Cloud

Ook beschikbaar voor andere besturingssystemen

Programma is beschikbaar in andere talenBeoordelingen about Microsoft Office 2021

Heeft u geprobeerd Microsoft Office 2021? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten. Softonic kan een vergoeding ontvangen als u klikt op een link of één van de producten aanschaft die hier worden weergegeven.